今天智课小编为大家整理了黄金口语80题的第3题,考生们一定很期待第3题到底是关于什么的呢,智课小编整理的文章希望能够帮助备考的托福小伙伴们,智课小编祝考生们都能取得理想成绩,更多精彩内容尽在智课。

  I always prefer to spend spare time with my friends in a coffee house, because I like the quiet atmosphere and soft music there. There is one such coffee house near my university, sometimes we go there to enjoy the delicious coffee and cookies on the weekends, and all the things provided there are not very expansive. We can just sit down and share our experience with each other. So I think a coffee house is an ideal place to have a good time with friends.

        在线真题练习,专门解决练习量不够、机考不适应

        智课真题练习系统,帮你及时攻克短板,丢分项变为出分点。必考题型、考试难点层层拆分,多维度精准对接考点,及时打分;海量真题在线练,并附超详细题目解析;还有智课独家视频逐题精讲,名师带你剖析重、难点,不放过任何一个漏分点。

    另外有一则好消息,针对托福备考,智课网耗时3个月筹备、教学服务打磨24轮、课程形式、内容前后迭代34次、累计已有120万同学亲验、效果超6的全科训练营来了,每月两场,听说读写全名师授课,而且每个人都可以配一位私人学习规划师,“有人管、有人陪”,心动行动一起来!戳下去预约,快快快!

展开显示全文