今天智课网给同学们整理的资料是托福tpo40口语task2题目原文文本及答案解析,包括原文文本资料还有相应答案解析,希望可以给大家备考提供更加全面的资料作为参考。下面就来认真分析一下吧!

  TASK 2 Independent Speaking, Paired Choice

  题目:Some people think that materials printed on paper, such as books and newspapers, will one day be replaced by electronic versions of those materials. Others believe that printed materials will always be popular. Which point of view do you agree with? Explain why.

  话题:纸质版图书,电子版图书

  思路:关于电子版图书是否会替代纸质版图书的这个观点,无论选择哪一方面,都要列出两个可以使人信服的原因。比如说纸质版图书不会被替代,原因即,纸质版图书是一种文化的象征,而且它不会伤害眼睛。

  高分词汇:throughout, represent, wisdom, electronic devices, radiation

  范文:

  Well, in my opinion, I would definitely agree with the point that printed materials will never be replaced by the electronic ones. The first reason and also the most important one I wanna say is that, printed materials like books and newspapers actually are a kind of culture throughout the whole world which represents the wisdom of our ancestors. What’s more, although electronic devices are convenient nowadays, the screen of it is bad for our eyes, we should never stare it for too long. And it’ll have radiation too. So for the sake of our health, that’s why I insist that the printed materials will always be popular.

  以上的内容是托福tpo40口语task2题目原文文本及答案解析,希望对大家备考会提供更多指导!


展开显示全文