托福阅读考试中,词汇题目的出现频率也比较高。因此在平时的复习中,我们也要侧重来练习这部分的题型。那么总结以往的托福阅读考试中出现的词汇题目,以便大家更好地复习。下面小编为大家整理了“托福经典词汇题目440题”详细的内容,供大家参考!

  001. Most of these leaders were involved in public life as reformers, activists working for women's right to vote, or authors, and were not representative at all of the great of ordinary women.

  The word "representative" is closest in meaning to which of following?

  (A) typical

  (B) satisfied

  (C) supportive

  (D) distinctive

  002. In the United States, Louis Comfort Tiffany (1843-1933) was the most noted exponent of this style, producing a great variety of glass forms and surfaces, which were widely copied in their time and are highly prized today.

  The word "prized" is closest in meaning to which of following?

  (A) valued

  (B) universal

  (C) uncommon

  (D) preserved

  003. The Art Nouveau style was a major force in the decorative arts from 1895 until 1915, although its influence continued throughout the mid-1920's. It was eventually to be overtaken by a new school of thought known as Functionalism that had been present since the turn of the century.

  The word "overtaken" is closest in meaning to which of following?

  (A) surpassed

  (B) inclined

  (C) expressed

  (D) applied

  004. During most of their lives, surge glaciers behave like normal glaciers, traveling perhaps only a couple of inches per day. However, at intervals of 10 to 100 years, these glaciers move forward up to 100 times faster than usual.

  The word "intervals" is closest in meaning to which of following?

  006. A flood of ice would then surge into the Southern Sea. With the continued rise in sea level, more ice would plunge into the ocean, causing sea levels to rise even higher, which in turn would release more ice and set in motion a vicious cycle.

  The word "plunge" is closest in meaning to which of following?

  (A) drop

  (B) extend

  (C) mel(A) records

  (B) speeds

  (C) distances

  (D) periods

  005. The increasing water pressure under the glacier might lift it off its bed, overcoming the friction between ice and rock, thus freeing the glacier, which rapidly sliders downhill surge glaciers also might be influenced by the climate, volcanic heat, or earthquakes.

  The word "freeing" is closest in meaning to which of following?

  (A) pushing

  (B) releasing

  (C) strengthening

  (D) draining

  t

  (D) drift

  007. Group members look to instrumental leaders to "get things done." Expressive leadership, on the other hand, is leadership that emphasizes the collective well-being of a social group's members.

  The word "collective" is closest in meaning to which of following?

  (A) necessary

  (B) typical

  (C) group

  (D) particular

  008. They offer sympathy when someone experiences difficulties or is subjected to discipline, are quick to lighten a serious

  moment with humor, and try to resolve issues that threaten to divide the group.

  The word "resolve" is closest in meaning to which of following?

  (A) avoid repeating

  (B) talk about

  (C) avoid thinking about

  (D) find a solution for

  009. Thousands of tons were extracted before 1875, when it was first noticed that the tar contained fossil remains. Major excavations were undertaken that established the significance of this remarkable site.

  The word "noticed" is closest in meaning to which of following?

  (A) predicted

  (B) announced

  (C) corrected

  (D) observed

  010. Since then, over 100 tons of fossils, 1.5 million from vertebrates, 2.5 million from invertebrates, have been recovered, often in densely concentrated tangled masses.

  The word "tangled" is closest in meaning to which of following?

  (A) buried beneath

  (B) twisted together

  (C) quickly formed

  (D) easily dated

  答案:

  001 A

  002 A

  003 A

  004 D

  005 B

  006 A

  007 C

  008 D

  009 D

  010 B

  以上是小编为大家分享的“【真题】托福经典词汇题目440题“资料,希望可以指导大家有效备考托福。

戳我 GET>>托福经典词汇题目440题


展开显示全文