可汗学院SAT数学练习:Solving linear equations【2】!SAT可汗学院复习资料在备考中使用比较广泛,下面智课网为大家整理了关于SAT数学中关于Solving linear equations题型的可汗学院复习资料,希望对大家备考有帮助。

  1.-p+60=-h+10000

  In the equation above, h is a constant. If p=10 is a solution to the equation, what is the value of h?

  Correct answer: 9950 Difficulty level: 2

  2.4+5m=4m+1+m

  Which of the following best describes the solution set to the equation shown above?

  A.The equation has exactly one solution, m=0.

  B.The equation has exactly one solution, m=1.

  C.The equation has no solutions.

  D.The equation has infinitely many solutions.

  Correct answer: C Difficulty level: 2

  3.-3(x+3)-8=6-4x

  Which of the following is the solution to the equation shown above?

  A.x = 17

  B.x = -23

  C.x = 23

  D.x = 11

  Correct answer: C Difficulty level: 3

  4.If 3(r+300)=6, then what is the value of ?

  Correct answer: 0 Difficulty level: 3

  5.If5<2x+3<11, what is the possible range of values of -4x-6?

  A.Any value greater than?10 or less than ?22

  B.Any value greater than ?22 and less than ?10

  C.Any value greater than 1 and less than 4

  D.Any value greater than 4 or less than 1

  Correct answer: B Difficulty level: 3

  6.4(80+n)=(3k)n

  In the equation above, k is a constant. For what value of k are there no solutions to the equation?

  7.4x+1=-ax-4

  In the equation shown above, a is a constant. Which of the following values of a results in an equation with exactly one solution?

  A.4

  B.-4

  C.Neither value

  D.Both values

  Correct answer: 4/3 Difficulty level: 4

  8.8-9(x+1)=ax+4

  In the equation shown above, a is a constant. Which of the following values of a results in an equation with exactly one solution?

  A.9

  B.8

  C.Neither value

  D.Both values

  Correct answer: D Difficulty level: 4

  9.4(x-2)+x=ax-8

  In the equation shown above, a is a constant. Which of the following values of a results in an equation with exactly one solution?

  A.4

  B.5

  C.Neither value

  D.Both values

  Correct answer: A Difficulty level: 4

  10.-2(x+2)=6-ax

  In the equation shown above, a is a constant. Which of the following values of a results in an equation with exactly one solution?

  A.-2

  B.2

  C.Neither value

  D.Both values

  Correct answer: A Difficulty level: 4

展开显示全文