为了方便大家更好的备考2017年2月11日的雅思考试,智课小编为大家整理了2017年2月11日雅思预测【小范围】。欢迎大家持续关注智课网,智课小编会在第一时间为大家带来雅思考试最新动态信息。

  2017年2月11日雅思听力预测重点听力如下:

  V110903 110813 V08116 V09113 V09138 V111008 V07109 V09146 V100410 V111203 V08112 V120112 V09139 V09143 100206 V100318 V120421 V120510 V101204 V120512 V120526 V09113 V120616 V30076 V120712 V30032 V30085 V09119 V120825 V26 V101211 V120915 V100520 V30072 V101014 V110402 V34 V100508 V121208 V130105 V30042 V130202 V101106 V130309 V06134 V130413 V70 V08101 V08111 V130608 V130622 V130706 V130727 V08136 V07125 V100306 V110730 V110611 V121103

  为了便于大家更好的进行雅思听力的练习,了解雅思听力考试内容,智课网小编为大家带来了部分雅思听力内容,一起来了解一下:

  The idea of building a public park here was firstdiscussed when a property developer proposed ahigh-rise housing development,but hte localcommunity wasn't happy.If the land was to becleaned up,they wanted to use the site forrecreation.Residents wanted open space for outdooractivities,rather than housing or even an indoorsports complex.

  Now to the Bicentennial Park itself.It has two areas,anature reserve and a formal park with man-madefratures and gardens.The tall blue-and-white buildingin front of us is called The Tower and is the centre point for the formal gardens.It stands twelvemetres high,so follow me up the stairs to where we can take advantage of the fantastic views.

  Well,here we are at the top of The Tower,and we'regoing to look at the view from each direction.Out tothe east,the large buildings about a kilometre awayare on the Olympic site.Threr's an indoor arena forgymnastics,a stadium for track and field and aswimming pool for races and synchronised swimmingand also diving.If you look carefully down there,youcan see the train lines.The Olympic site has its ownstation to encourage the use of publictransport.There is also a car park,but it only holds alimited number of cars.

  The formal park has some specially-created water fratures.If you look out here to the south,youcan see a circular ornamental pond.

  2017年2月11日雅思口语预测【小范围】重点雅思口语题目如下:

  ☆☆☆Color☆☆☆

  你最喜欢什么颜色? 为什么? 你儿童时期喜欢什么颜色? 你会用什么颜色装饰房间? 从小到大喜欢的颜色一样吗?

  ☆☆☆Outdoor activities☆☆☆

  你喜欢的户外活动? 你想学的户外活动? 喜欢室内活动?

  ☆☆☆Sunny day /rainy day☆☆☆

  Do you prefer sunny days or rainy days ? what do you usually do during sunny days ?

  ☆☆☆Swimming☆☆☆

  喜欢游泳吗? 为什么? 自己游泳还是别人一起? 一周几次? Do you like go swimming on holiday ?你坐过船么?”

  ☆☆☆Healthy sport☆☆☆

  老年人和年轻人不同的运动方式是啥?

  ☆☆☆Photo☆☆☆

  Do you like taking photos ? 一般什么情况下才会拍照呢? 你们家你的照片多吗? 摄影和摄像更喜欢哪个?

  ☆☆☆Gift☆☆☆

  送花作为礼物么? 礼物需要贵重吗?

  ☆☆☆Hat☆☆☆

  Do you wear hats ? did you wear hat when you were a child ?

  ☆☆☆Bring things☆☆☆

  What bring when go out ? bring different things in day and night ? 会什么时候出去》 白天还是晚上? 出去一般做什么?

  ☆☆☆Living☆☆☆

  Which part do you live in China? Do you like where you live ? Would you like to live in south of China in the future ?

  ☆☆☆Toy☆☆☆

  小时候玩的玩具是啥? 玩玩具的好处是啥?

  ☆☆☆Subject☆☆☆

  高中最喜欢的科目是啥? 最不喜欢的科目? What’s your strengths and weaknesses in subjects ?

  ☆☆☆Shoes☆☆☆

  Do you like shoes ? 会网购鞋子么? 鞋子是好看重要还是舒服重要? 你知道有些人大量购买鞋子么? Will people willing to pay for an expensive shoes ?

  ☆☆☆Music☆☆☆

  音乐乐器难学么?儿童需要有音乐课在学校么? 音乐课对儿童的影响? Do you learn any music instrument ? Do you have any music classes in school ? Do you think it is necessary for children to have music class ?

  ☆☆☆Living city☆☆☆

  是否喜欢这个城市? 以后还想住在这里么? 你觉得这个城市的交通系统是否方便? 你喜欢用公共交通工具么? 用公共交通坐过的最长的旅程是多久?

  ☆☆☆Watch☆☆☆

  童年时候有没有收到新的手表作为礼物?小时候喜欢戴手表么?谁给你买的? 经常喜欢戴手表么? 为什么戴表 ? 你觉得那些人买贵的手表干嘛呢?

  ☆☆☆Book reading☆☆☆

  Do you love reading ? Do you prefer to borrow books or buy books ? Do you read E-book?

  ☆☆☆Dream☆☆☆

  Do you remember you dream when you wake up ? do you like hearing other’s dream ? do you think dream will affect life ? why ? do you want to learn more about dream ?

  ☆☆☆Robots☆☆☆

  Are you interested in robots ? why ? Do you like robots to work at your home ? Do you want to take a car which robot is the driver ?

  ☆☆☆Friends☆☆☆

  你和你朋友业余时间做什么? 你有很多朋友么? 一个最好的朋友好还是很多朋友好? 下课后喜欢做什么? 跟朋友喜欢做什么?Why or why not ? why difficult to meet people hug or kiss or shaking hands , why ? do you prefer making friends online or making friends in life ? 有外国朋友么?

  ☆☆☆Teachers☆☆☆

  最喜欢的老师是谁? 想做老师么?what qualities a good teacher should have ?

  2017年2月11日雅思阅读预测【小范围】重点雅思阅读考试题目如下:

  智商测试

  解密记忆

  记忆力与年龄

  嗅觉与记忆

  大脑体操

  光的规则

  香农信息理论

  老人智力研究

  指纹

  摩斯电码

  燃料电池

  香水的制造

  公共交通的优势

  为了便于大家更好的对以上雅思阅读题目进行练习,智课网小编为大家带来了关于公共交通的优势雅思阅读预测题目的原文及答案解析,一起来了解一下:

  You should spend about 20 minutes on Questions 1-13, which are based on Reading Passage 1 on the following pages.

  Questions 1-5

  Reading Passage 1 has five marked paragraphs, A-E.

  Choose the correct heading for each paragraph from the list of headings below.

  Write the correct number, i-viii, in boxes 1-5 on your answer sheet.

  List of Headings

  i Avoiding an overcrowded centre

  ii A successful exercise in people power

  iii The benefits of working together in cities

  iv Higher incomes need not mean more cars

  v Economic arguments fail to persuade

  vi The impact of telecommunications on population distribution

  vii Increases in travelling time

  viii Responding to arguments against public transport

  1 Paragraph A

  2 Paragraph B

  3 Paragraph C

  4 Paragraph D

  5 Paragraph E

  Advantages of public transport

  A new study conducted for the World Bank by Murdoch University’s Institute for Science and Technology Policy (ISTP) has demonstrated that public transport is more efficient than cars. The study compared the proportion of wealth poured into transport by thirty-seven cities around the world. This included both the public and private costs of building, maintaining and using a transport system.

  The study found that the Western Australian city of Perth is a good example of a city with minimal public transport. As a result, 17% of its wealth went into transport costs. Some European and Asian cities, on the other hand, spent as little as 5%. Professor Peter Newman, ISTP Director, pointed out that these more efficient cities were able to put the difference into attracting industry and jobs or creating a better place to live.

  According to Professor Newman, the larger Australian city of Melbourne is a rather unusual city in this sort of comparison. He describes it as two cities: ‘A European city surrounded by a car-dependent one’. Melbourne’s large tram network has made car use in the inner city much lower, but the outer suburbs have the same car-based structure as most other Australian cities. The explosion in demand for accommodation in the inner suburbs of Melbourne suggests a recent change in many people’s preferences as to where they live.

  Newman says this is a new, broader way of considering public transport issues. In the past, the case for public transport has been made on the basis of environmental and social justice considerations rather than economics. Newman, however, believes the study demonstrates that ‘the auto-dependent city model is inefficient and grossly inadequate in economic as well as environmental terms’.

  Bicycle use was not included in the study but Newman noted that the two most ‘bicycle friendly’ cities considered — Amsterdam and Copenhagen — were very efficient, even though their public transport systems were ‘reasonable but not special’.

  It is common for supporters of road networks to reject the models of cities with good public transport by arguing that such systems would not work in their particular city. One objection is climate. Some people say their city could not make more use of public transport because it is either too hot or too cold. Newman rejects this, pointing out that public transport has been successful in both Toronto and Singapore and, in fact, he has checked the use of cars against climate and found ‘zero correlation’.

  When it comes to other physical features, road lobbies are on stronger ground. For example, Newman accepts it would be hard for a city as hilly as Auckland to develop a really good rail network. However, he points out that both Hong Kong and Zurich have managed to make a success of their rail systems, heavy and light respectively, though there are few cities in the world as hilly.

  A In fact, Newman believes the main reason for adopting one sort of transport over another is politics: ‘The more democratic the process, the more public transport is favored.’ He considers Portland, Oregon, a perfect example of this. Some years ago, federal money was granted to build a new road. However, local pressure groups forced a referendum over whether to spend the money on light rail instead. The rail proposal won and the railway worked spectacularly well. In the years that have followed, more and more rail systems have been put in, dramatically changing the nature of the city. Newman notes that Portland has about the same population as Perth and had a similar population density at the time.

  B In the UK, travel times to work had been stable for at least six centuries, with people avoiding situations that required them to spend more than half an hour travelling to work. Trains and cars initially allowed people to live at greater distances without taking longer to reach their destination. However, public infrastructure did not keep pace with urban sprawl, causing massive congestion problems which now make commuting times far higher.

  C There is a widespread belief that increasing wealth encourages people to live farther out where cars are the only viable transport. The example of European cities refutes that. They are often wealthier than their American counterparts but have not generated the same level of car use. In Stockholm, car use has actually fallen in recent years as the city has become larger and wealthier. A new study makes this point even more starkly. Developing cities in Asia, such as Jakarta and Bangkok, make more use of the car than wealthy Asian cities such as Tokyo and Singapore. In cities that developed later, the World Bank and Asian Development Bank discouraged the building of public transport and people have been forced to rely on cars — creating the massive traffic jams that characterize those cities.

  D Newman believes one of the best studies on how cities built for cars might be converted to rail use is The Urban Village report, which used Melbourne as an example. It found that pushing everyone into the city centre was not the best approach. Instead, the proposal advocated the creation of urban villages at hundreds of sites, mostly around railway stations.

  E It was once assumed that improvements in telecommunications would lead to more dispersal in the population as people were no longer forced into cities. However, the ISTP team’s research demonstrates that the population and job density of cities rose or remained constant in the 1980s after decades of decline. The explanation for this seems to be that it is valuable to place people working in related fields together. ‘The new world will largely depend on human creativity, and creativity flourishes where people come together face-to-face.’

  Questions 6-10

  Do the following statements agree with the information given in Reading Passage 1?

  In boxes 6-10 on your answer sheet, write

  TRUE if the statement agrees with the information

  FALSE if the statement contradicts the information

  NOT GIVEN if there is no information on this

  6 The ISTP study examined public and private systems in every city of the world.

  7 Efficient cities can improve the quality of life for their inhabitants.

  8 An inner-city tram network is dangerous for car drivers.

  9 In Melbourne, people prefer to live in the outer suburbs.

  10 Cities with high levels of bicycle usage can be efficient even when public transport is only averagely good.

  Questions 11-13

  Look at the following cities (Questions 11-13) and the list of descriptions below.

  Match each city with the correct description, A-F.

  Write the correct letter, A-F, in boxes 11-13 on your answer sheet.

  11 Perth

  12 Auckland

  13 Portland

  List of Descriptions

  A successfully uses a light rail transport system in hilly environment

  B successful public transport system despite cold winters

  C profitably moved from road to light rail transport system

  D hilly and inappropriate for rail transport system

  E heavily dependent on cars despite widespread poverty

  F inefficient due to a limited public transport system

  接下来是小编为大家带来的雅思阅读答案解析:

  Question 1

  答案: ii

  关键词:people power exercise

  定位原文: A段第1句“In fact…”

  解题思路:“The more democratic the process, the more public transport is favored.”就是暗示人民成功地履行了权利。

  Question 2

  答案: vii

  关键词: increase travelling time

  定位原文: B段最后1句“However…”

  解题思路: 最后一句中的However是完成此题的关键。本段首句提到通勤时间在过去至少六百年中都维持不变,很有误导作用,但是接下来的However又引出...causing massive congestion problems which now make commuting times far higher, commuting 对应heading中的travelling。

  故正确答案是vii。

  Question 3

  答案: iv

  关键词:higher incomes not more cars

  定位原文: C段前两句“There is…”

  解题思路: 第2句的refutes that 表示否定了第1句的观点,因此只有iv符合。

  Question 4

  答案: i

  关键词: avoid overcrowded centre

  定位原文: D段最后1句“Instead…”

  解题思路: instead是一个转折连接词,后面的观点与前者刚好相反。上一句说 pushing everyone into the city centre was not the best approach,刚好证明我们应该避免造成一个过度拥挤的市中心。

  Question 5

  答案: iii

  关键词:working together

  定位原文: E段第3句“The explanation…”

  解题思路: 定位句强调了人们在相关的领域一起工作非常重要,iii对应这个自然段内容。

  Question 6

  答案: FALSE

  关键词:ISTP study

  定位原文: 第1段第2、3句“The study compared…”

  解题思路: 原文说的是thirty-seven cities around the worlds,与题干表述相互抵触。

  Question 7

  答案: TRUE

  关键词: efficient / improve the quality

  定位原文: 第2段最后1句“...these more efficient cities…”

  解题思路: “创造出更好的居住环境”就是“改善了居民的居住环境”。

  Question 8

  答案:NOT GIVEN

  关键词:inner-city/ tram network/ dangerous/ car drivers

  定位原文: 第3段第3句“Melbourne’s large…”

  解题思路: 谈到有轨电车系统使汽车的使用率降低了许多,但并未谈及私家车驾驶者。

  Question 9

  答案:FALSE

  关键词: Melbourne/ outer suburbs

  定位原文: 第3段最后1句“The explosion…”

  解题思路: as to =concerning 就……方面;关于。这句话正说明人们喜欢住在近郊而非远郊。

  Question 10

  答案: TRUE

  关键词: bicycle/ public transport

  定位原文: 第5段的唯一一句话“Bicycle use…”

  解题思路: averagely good与 reasonable but not special是同义表达。

  Question 11

  答案: F

  关键词:Perth

  定位原文: 第2段第1句和第4句

  解题思路: 第二段第一句说Perth有minimal public transport,即相当于题干中的limited public transport system,下面又说Perth之外的一些城市是more efficient cities,所以正确答案为F。

  Question 12

  答案: D

  关键词:Auckland

  定位原文: 第7段第2句

  解题思路: 提到 it would be hard for a city as hilly as Auckland to develop a really good rail network,所以 Auckland 当然是hilly,既然“难以建立很好的轨道系统”,当然是不适合建这样的系统了。正确答案是D。

  Question 13

  答案:C

  关键词:Portland

  定位原文: A段的倒数第3句“The rail proposal…”

  解题思路: 轨道运行良好肯定是盈利的。正确答案是C。

  2017年2月11日雅思写作预测【小范围】,以下是智课小编为大家整理的此次雅思写作考试的重点题目,一起来了解一下:

  Nuclear energy is a better choice for meeting increasing demand, agree ordisagree? (科技进步。拓展:机器人危险吗、手机带来的影响、科技改变工作方式、科技改变生活方式、新技术加大贫富差距、计算机取代教师?电脑互联网带来的影响、信会不会消失)

  Economic progress is one way to measure the success of one country, while some peoplethink there are other factors. What other factors should be considered? Withinthese factors, do you think anyone is more important than the others? (经济。拓展:是否应大力发展农业、城乡差距、国家成功标志、该不该交税、国家间经济互助)

  Most countries want to improve standard of living through economic development,however, others think social value is lost as a result. Do you think the advantagesof economic development outweigh the disadvantages? (经济)

  Some people think that zoos are cruel and all the zoos should be closed. However,other people think that zoos are useful to protect the rare animals. Discuss bothviews and give your own opinion. (动物保护)

  拓展:(动物能否用于药品)To ban animal experiments would be toparalyse modern medicine , to perpetuate human suffering ,and to endanger humanhealth by allowing products such as insecticides onto the market before testingthem for toxicity .

  Some people think pollution and damage of environment are resulted from a countrydeveloping and becoming richer, which this is hard to be avoided.吀漀眀栀愀琀 extent do you agree or disagree?

  Environmental problems are too big for individual countries and individual peopleto address. We have reached the stage where the only way to protect the environmentis to address it at an international level. To what extent do you agree ordisagree with this statement?

  Some people think they have right to use as much freshwater as they want,others believegovernments should tightly control the use of fresh water as it is limitedresource. Discuss

  With the development of technology and science, some people believe that there isno great value of artists such as musicians and painters. What are the thingsartists can do but the scientist cannot? Why should we encourage the art area? (艺术。拓展:)

  Some people think that job satisfaction is more importantthan job security. Others think that people cannot expect to enjoy a job and havinga permanent job is more important. Discuss both views and give your opinion. (工作平等。拓展:农民工进城、男女同工同酬、童工、机器代替人工、贫富差距、不同人不同假期、女性领导)

  Countries with a long average working time are more economicallysuccessful than those countries which do not have a long working time. To whatextent do you agree or disagree? (工作时长)

  Many people believe that counties should produce food for all population eats andimport food as little as possible. To what extent do you agree or disagree? (食品安全。拓展:垃圾食品利弊、均衡饮食与健康、快餐)

  Some people think that it is necessary to travel abroad to learn about other countries,but other people think that it is not necessary to travel abroad because allthe information can be seen at TV and the internet. Discuss both opinions andgive your own opinion. (旅游。拓展:游学、海外旅游的优劣势、旅游与商业、廉价航空、旅行保险)

  Throughout the history, people dream to build a perfect societywhile they haven't agreed how the ideal society would be like. What is the mostimportant element you think to make a perfect society? How do people do toachieving an ideal society?

  Some peoplebelieve that in order to give opportunities to new generation companies should encouragehigh level employees who are older than 55 to retire. Do you agree or disagree?Why? (老年人。拓展:年轻人是否应该担任重要职位、长寿、住养老院还是在家、退休生活、长者智慧)

  Today's parents spend too little time staying with their children and use televisionto make their children keep quiet. Explain the reason and results by using yourrelevant experience. (儿童。拓展:儿童是否应严格要求)

  以上是小编为大家分享的2017年2月11日雅思预测【小范围】,希望能够对大家更好的备考此次雅思考试有帮助。

展开显示全文