为了方便大家更好的准备雅思考试,智课网小编会在每一次雅思考试前为大家提供雅思考试大范围预测和小范围预测,此次智课网小编为大家带来了2017年2月18日雅思预测【大范围】,一起来了解一下吧。

  2017年2月18日雅思听力预测【大范围】重点听力场景如下:

  V120915s1 驾校咨询、V110108s1男子咨询鸟类保护协会入会问题、V110127s1打电话报名烹饪课程、V110623s1询问展览会场景、V101211s1咨询兼职工作、V09131s1租房、V09146s1

  预定农场活动、V120728s2夜校课程信息、V100123s2汽车展

  为了便于大家更好的了解雅思听力的内容,智课小编为大家带来了一份雅思听力原文,一起来了解一下:

  JUDY: Good morning.Total Insurance,Judyspeaking,how may I help you?

  MICHAEL: I recently shipped my belongings fromoverseas back here to Australia and I took outinsurance with your company.Some items weredamaged during the move so I need to make aclaim.What do I have to do?

  JUDY: Okay,well first I need to get a few detailsabout this.Can you give me your name please?

  MICHAEL: Yes.It's Michael Alexander.

  JUDY: Okay.And your address please?

  MICHAEL: My old address of my current one?

  JUDY: Your current one.

  MICHAEL: It's 24 Manly Street,Milperra near Sydney.

  JUDY: What was the suburb,sorry?

  MICHAEL: Milperra.M-I-L-P-E-R-R-A.

  JUDY: Right.Now,who was the shipping agent Mr Alexander?

  MICHAEL: You mean the company we used?

  JUDY: Yes,the company who packed everything up at the point of origin.

  MICHAEL: Oh,it was...er...First Class Movers.

  JUDY: Okay...where were the goods shipped from?

  MICHAEL: China,but the ship came via Singapore and was there for about a week.

  JUDY: Don't worry,all of that information will be in the documentation.Now,the dates.Do youknow when the ship arrived?

  MICHAEL: It left on the 11th of October and got to Sydney on the 28th of November.

  JUDY: Okay.I need one more thing.There's a reference number.It should be in the top right-hand corner of the pink form they gave you.

  MICHAEL: Let me have a look.I have so many papers.Yes,here it is.It's 601 ACK.

  JUDY: Thanks.

  2017年2月18日雅思口语预测【大范围】Part1

  Time management

  How do you usually organize time?

  Do you learn any music instrument ?

  Do you have any music classes in school ?

  Do you think it is necessary for children to have music class ?

  Do you remember your dream when you wake up?

  Do you like hearing others' dreams?

  Do you think dream will affect life?

  Do you want to learn more about dreams?

  What’s your dream?

  2017年2月18日雅思口语预测【大范围】Part2

  Describe a restaurant that you like

  You should say:

  where this restaurant is

  what type of food this restaurant has

  why you go to this restaurant

  and explain why you like this restaurant.

  2017年2月18日雅思口语预测【大范围】Part3

  What are some reasons why people eat out?

  Does it give people more status to eat in a restaurant rather than eat at home?

  Do people go restaurants more often than before?

  Do you prefer to eat in a restaurant or at home?

  When buying food, what do you think people pay attention to?

  以下是智课网小编为大家整理的2017年2月18日雅思阅读预测【大范围】重点阅读题目,一起来详细的了解一下。

  恐龙灭绝、管理学之父彼得德鲁克、火星探险、生态旅行、动物自救、新手和专家、水中加氟、城市拥堵、珊瑚礁、竹子、水过滤、医学科普、考拉、蜥蜴的保护、塔斯马尼亚虎、汽车发展史、化石数据库、鳄鱼的进化、澳大利亚的体育成就、远程工作、明星员工、摩斯电码、生物多样性、测谎技术、通俗英语、美国肥胖

  为了便于大家更好的进行雅思阅读部分的备考,智课网小编为大家带来了以上阅读题目中的一篇,澳大利亚的体育成就阅读原文及答案解析,大家可以进行练习,一起来了解一下原文:

  AUSTRALIA’S SPORTING SUCCESS

  A They play hard, they play often, and they play to win. Australian sports teams win more than their fair share of titles, demolishing rivals with seeming ease. How do they do it? A big part of the secret is an extensive and expensive network of sporting academies underpinned by science and medicine. At the Australian Institute of Sport (AIS), hundreds of youngsters and pros live and train under the eyes of coaches. Another body, the Australian Sports Commission (ASC), finances programmes of excellence in a total of 96 sports for thousands of sportsmen and women. Both provide intensive coaching, training facilities and nutritional advice.

  B Inside the academies, science takes centre stage. The AIS employs more than 100 sports scientists and doctors, and collaborates with scores of others in universities and research centres. AIS scientists work across a number of sports, applying skills learned in one — such as building muscle strength in golfers — to others, such as swimming and squash. They are backed up by technicians who design instruments to collect data from athletes. They all focus on one aim: winning. ‘We can’t waste our time looking at ethereal scientific questions that don’t help the coach work with an athlete and improve performance,’ says Peter Fricker, chief of science at AIS.

  C A lot of their work comes down to measurement — everything from the exact angle of a swimmer’s dive to the second-by-second power output of a cyclist. This data is used to wring improvements out of athletes. The focus is on individuals, tweaking performances to squeeze an extra hundredth of a second here, an extra millimetre there. No gain is too slight to bother with. It’s the tiny, gradual improvements that add up to world-beating results. To demonstrate how the system works, Bruce Mason at AIS shows off the prototype of a 3D analysis tool for studying swimmers. A wire-frame model of a champion swimmer slices through the water, her arms moving in slow motion. Looking side-on, Mason measures the distance between strokes. From above, he analyses how her spine swivels. When fully developed, this system will enable him to build a biomechanical profile for coaches to use to help budding swimmers. Mason’s contribution to sport also includes the development of the SWAN (Swimming Analysis) system now used in Australian national competitions. It collects images from digital cameras running at 50 frames a second and breaks down each part of a swimmer’s performance into factors that can be analysed individually — stroke length, stroke frequency, average duration of each stroke, velocity, start, lap and finish times, and so on. At the end of each race, SWAN spits out data on each swimmer.

  D ‘Take a look,’ says Mason, pulling out a sheet of data. He points out the data on the swimmers in second and third place, which shows that the one who finished third actually swam faster. So why did he finish 35 hundredths of a second down? ‘His turn times were 44 hundredths of a second behind the other guy,’ says Mason. ‘If he can improve on his turns, he can do much better.’ This is the kind of accuracy that AIS scientists’ research is bringing to a range of sports. With the Cooperative Research Centre for Micro Technology in Melbourne, they are developing unobtrusive sensors that will be embedded in an athlete’s clothes or running shoes to monitor heart rate, sweating, heat production or any other factor that might have an impact on an athlete’s ability to run. There’s more to it than simply measuring performance. Fricker gives the example of athletes who may be down with coughs and colds 11 or 12 times a year. After years of experimentation, AIS and the University of Newcastle in New South Wales developed a test that measures how much of the immune-system protein immunoglobulin A is present in athletes’ saliva. If IgA levels suddenly fall below a certain level, training is eased or dropped altogether. Soon, IgA levels start rising again, and the danger passes. Since the tests were introduced, AIS athletes in all sports have been remarkably successful at staying healthy.

  E Using data is a complex business. Well before a championship, sports scientists and coaches start to prepare the athlete by developing a ‘competition model’, based on what they expect will be the winning times.’ You design the model to make that time,’ says Mason.’ A start of this much, each free-swimming period has to be this fast, with a certain stroke frequency and stroke length, with turns done in these times.’ All the training is then geared towards making the athlete hit those targets, both overall and for each segment of the race. Techniques like these have transformed Australia into arguably the world’s most successful sporting nation.

  F Of course, there’s nothing to stop other countries copying — and many have tried. Some years ago, the AIS unveiled coolant-lined jackets for endurance athletes. At the Atlanta Olympic Games in 1996, these sliced as much as two per cent off cyclists’ and rowers’ times. Now everyone uses them. The same has happened to the ‘altitude tent’, developed by AIS to replicate the effect of altitude training at sea level. But Australia’s success story is about more than easily copied technological fixes, and up to now no nation has replicated its all-encompassing system.

  Questions 1-7

  Reading Passage 1 has six paragraphs, A-F.

  Which paragraph contains the following information?

  Write the correct letter, A-F, in boxes 1-7 on your answer sheet.

  NB You may use any letter more than once.

  1 a reference to the exchange of expertise between different sports

  2 an explanation of how visual imaging is employed in investigations

  3 a reason for narrowing the scope of research activity

  4 how some AIS ideas have been reproduced

  5 how obstacles to optimum achievement can be investigated

  6 an overview of the funded support of athletes

  7 how performance requirements are calculated before an event

  Questions 8-11

  Classify the following techniques according to whether the writer states they

  A are currently exclusively used by Australians

  B will be used in the future by Australians

  C are currently used by both Australians and their rivals

  Write the correct letter, A, B or C, in boxes 8-11 on your answer sheet.

  8 cameras

  9 sensors

  10 protein tests

  11 altitude tents

  Questions 12 and 13

  Answer the questions below.

  Choose NO MORE THAN THREE WORDS ANDIOR A NUMBER from the passage for each answer.

  Write your answers in boxes 12 and 13 on your answer sheet.

  12 What is produced to help an athlete plan their performance in an event?

  13 By how much did some cyclists’ performance improve at the 1996 Olympic Games?

  大家在做完以上的阅读练习之后,可以参照以下答案解析对文章的解题思路进行分析:

  Question 1

  答案:B

  关键词:exchange of expertise, between different sports/collaborate, across a number of sports

  定位原文:B段第2、3句“...and collaborates with… a number of sports …”

  解题思路: 题干中讲到不同体育领域的专业知识交流正好跟原文中跨不同体育专家之间的合作相对应,理解意思即可容易找到正确答案。

  Question 2

  答案:C

  关键词: visual imaging/3D, image

  定位原文: C段第6句: “...shows off the prototype of a 3D analysis …”

  解题思路: 通过题干中的视频成像可以很容易找到原文中对应的3D和成像。

  Question 3

  答案:B

  关键词: a reason for narrowing/ can’t waste time

  定位原文: B段最后1句: “We can’t waste our time looking…”

  解题思路: 题目中的research activity和原文中的scientific questions 属于同义表达,定位答题区域,发现此句话所要表达的意思是不在一些飘渺的、不切实际的科学问题上浪费时间,也就是说要缩小研究的范围。

  Question 4

  答案:F

  关键词:AIS ideas reproduce/ copying

  定位原文: F段第1句话 “Of course, there’s nothing…”

  解题思路: 题干中的reproduce是复制的意思,之后从文章中发现句子有复制copying,即可以直接定位。

  Question 5

  答案:D

  关键词:Obstacle, investigated/ impact, monitor

  定位原文: D段第6句“... to monitor heart rate…”

  解题思路: 题干提到理想成绩的障碍是如何被调查研究的,而读到对应句子之后看到正好是sensors(传感器)对于运动员跑步的impact(影响)进行研究的仪器,而且obstacles和impact对应。

  Question 6

  答案:A

  关键词:Overview, funded support finance

  定位原文: A段倒数第2句 “...finances programmes of excellence…”

  解题思路: finances是解题关键,意思为资助,正好跟题干中funded support表达了相同的义项,直接对应。而且之后一句话提及以上项目所提供的服务和建议,可以确信答案。

  Question 7

  答案:E

  关键词:Calculated before an event/ using data, well before a championship

  定位原文: E段第1句、第2句 “Using data is a complex business. Well before a championship, ...”

  解题思路: 首先通过well before a championship和文章中before an event定位到E段, 之后发现后面提及的“竞争模型”作用就是计算时间和速率,因此内容对应上calculate,此时可断定答案的位置。

  Question 8

  答案:A

  关键词: digital cameras

  定位原文: C段倒数第3句: “..SWAN system now used in Australian national…”

  解题思路: 前一句已经提到该系统已广泛应用于澳大利亚各项全国赛事之中,而没有提到其他国家,因此可以判断应该只有澳大利亚人在使用。

  Question 9

  答案:B

  关键词:sensor

  定位原文: D段第7句:“...With the Cooperative Research Centre for Micro…”

  解题思路: 找到相同对应词sensor,读其前后的句子,发现有 Melbourne,断定是澳大利亚人的发明。之后要特别留心动词develop运用现在进行时,表示正在开发;而且注意之后的定语从句采用了将来时,所以可以断定此发明还没有完成,应该属于将来的成果。因此选择B。

  Question 10

  答案: A

  关键词:protein

  定位原文: D段倒数第4句: “… AIS and the University of Newcastle…”

  解题思路: 非常容易在前面第一句话中找到跟题目protein tests所对应的词语a test ...protein。之后细读前后句,发现后面一句话对于此项科技成果的受益者文章中只提到AIS运动员,即澳大利亚体育学院的运动员,隶属于澳大利亚,所以应该选择A。

  Question 11

  答案:C

  关键词: altitude tent

  定位原文: F段倒数第2句: “The same has happened to the ‘altitude tent ’…”

  解题思路: 文章中很容易找到用引号括起来的题目中的名词短语,因此只要细心读原句,就会发现开头的‘The same has happened...’同样的事情也发生在……根据经验应该顺着文章向上追溯,发现跟‘altitude tent’相同情况的是1996年奥运会上澳大利亚人受益的流线型散热运动服现在全世界都在用。因此 ‘altitude tent’也被世界各国应用。所以答案应该选择C。且根据此段话大意可以了解文章只提到两种研究成果被别国运用,即髙原帐蓬和流线型散热服。所以可以间接判断前三项成果是由澳大利人独享的。

  Question 12

  答案: (a)competition model

  关键词: help an athlete plan, produced / prepare the athlete by, developing

  定位原文: E段第1句“Using data…”

  解题思路: Help an athlete plan their performance 对应上prepare the athlete by之后,要认真研究题目所问的是what is produced,断定所作答案必定要填一个名词。因此要细读原文发现有单词developing恰与produced相对应,中文意思是“开发”,则答案必定是开发之后的名词。

  Question 13

  答案: (by)2 percent/%

  关键词: 19% Olympic Games, cyclists, improve

  定位原文: F段第3句“At the Atlanta…”

  解题思路: 分析问句是 ‘By how much... improve’,意思为“提高了多少”,可以判断出答案需要写一个数字。因此仔细阅读相关语句找到 sliced as much as two per cent off cyclists ‘and rowers’ time。很快就可以找到数字百分之二。

  以下是智课网小编为大家带来的2017年2月18日雅思写作预测【大范围】中的重点写作题目,一起来了解一下。

  (1) Many countries have introduced a law that limits the number of hours employers can have their employees work. Why do you think such a law is introduced? Do you think it is a positive or negative development?

  工作时长(延展:工作的年龄、工作假期、工作和生活的平衡点、失业对社会的影响、工作环境、工作的满意度,需要注意利弊和观点类题型)

  ⑵ Young people are often influenced in their behaviors and decisions by others of the same age. This is called "peer pressure" .Do the disadvantages outweigh the advantages?

  同年龄层次的人相互影响(延展:同伴间学习和工作上的竞争、攀比名牌消费、成功的因素、人的依赖性和独立性,需要注意利弊和观点类题型)

  ⑶ Society is based on rules and laws. It could not function if individuals are free to do whatever they want to. To what extent do you agree or disagree?

  遵循社会规则(延展:社会责任、犯罪的诱因、预防犯罪、犯罪治理、人类社会的发展,需要注意观点和讨论类题型)

  ⑷ Schools should concentrate on teaching students the academic subjects that will be useful for their future careers. Subjects such as music and sports are not useful. To what extent do you agree or disagree?

  学校教育(延展:学生要泛学还是精学、远程教育、授课方式是否要改变,需要注意观点和讨论类题型)

  ⑸ Some people think that children should obey rules and listen to their parents and teachers; others believe less control from teachers and parents will help children deal with adult life better. Discuss on both sides and give your opinion.

  父母和老师对孩子的教育(延展:父母施压孩子、父母管的太严导致叛逆、规范孩子的行为、父母是否有必要参加专门照顾小孩的课程、父母对孩子的影响与媒体对孩子的影响、大学生是否应远离家乡和父母,需要注意观点和利弊类题型)

  ⑹ Students from rural areas often find it difficult to get access to university education. Some people believe that universities should give some special treatment for these students to get a college education. To what extent do you agree or disagree?

  农村学生难以获得大学教育(延展:是否该上大学、大学是否应理论实践相结合、短期教育与终身教育、大学生主要作用,需要注意观点和讨论类题型)

  ⑺ Some people think local governments should spend money on art projects of major cities, because these works of art (statues or painting) could make the landscape more attractive.To what extent do you agree or disagree?

  政府行使经济职能(延展:财政资助艺术、图书馆等的发展,需要注意讨论和利弊类题型)

  ⑻ The best way for the government to solve the traffic congestion problems in cities is to provide free transport 24 hours a day, 7 days a week. To what extent do you agree or disagree?

  政府解决民生问题(延展:解决交通拥堵、提供公共设施等,需要注意讨论和利弊类题型)

  ⑼ Nowadays, we are surrounded by different types of advertisement. Some people think that phenomenon has a negative effect on individuals and society, because these ads had invaded public place and our private life. To what extent do you agree or disagree?

  广告(延展:广告的必要性、新闻媒体的影响,需要注意观点和利弊类题型)

  ⑽ Some people spend more time on reading books, while others prefer to watch TV. People of the former group are more likely to develop creative imaginations and have a much better grasp of language skills. Do you agree or disagree?

  电视(延展:看书比看电视是否更能培养想象力和语言能力、电视对儿童的影响,需要注意观点和利弊类题型)

  ⑾ More and more machines are being used in human work. To what extent do you think the positive impact of this development outweighs its negative impact on individuals or society?

  机器被用于工作中(延展:机械提高效率、科技的影响、传统技能的消失,需要注意讨论和利弊类题型)

  ⑿ Some people suggest that everyone in the world should own a car, a TV and a fridge. To what extent do you think the disadvantages of such a development outweigh its advantages?

  是否应该每个人拥有自己的车、电视和冰箱(延展:科技使生活变复杂、交通拥堵,需要注意讨论和利弊类题型)

  ⒀ The international community must act immediately to ensure that all countries reduce the consumption of fossil fuels(eg gas and oil). To what extent do you agree or disagree with this statement?

  减少能源消耗(延展:能源开发、核能满足能源需求,需要注意观点和讨论类题型)

  ⒁ Some people think environmental problems are too big for individuals to solve. Others, however, think that those problems can not be solved unless individuals take some action. Discuss both these views and give your own opinion.

  以上是2017年2月18日雅思预测【大范围】,欢迎大家关注智课网,智课小编会在雅思考前一周为大家提供雅思小范围预测,欢迎大家持续关注。

展开显示全文