很多考说自己在考试前想要参考一些机经资料,但是不知道从哪找,大家可以关注智课网哦!小编为大家及时更新机经预测资料。下面小编为大家带来了2019年1月19日雅思阅读机经预测内容,还等什么,快来领吧!

  文章题目We have star performers

  重复年份20160114 20121124

  题材商业管理

  题型段落细节配对 4+判断 4+填空 5

  文章大意人才与天赋,讨论人才和选人标准之间的论证。讲公司考核员工主要的依据, talents, 文章批判了传统的观点(才能是与生俱来的,是不变的,是需要公 司去发现的)。文章先用一段肯定了有才能的人的存在,然后分段讲到,才 能是随时间变化的,是不能被精确度量的,是可以凭努力换来的。

  参考答案:

  段落细节配对:

  28 One example from non-commerce/business settings that better system wins bigger stars F

  29 One failed company that believes stars rather than system B

  30 One suggestion that author made to acquire employees then to win the competition nowadays G

  31 One metaphor to human medical anatomy that illustrates the problems of hiring stars. C

  判断:

  32 McKinsey who wrote The War for Talent had not expected the huge influence made by this book. NG

  33 Economic condition becomes one of the factors which decide whether or not a country would prefer to hire foreign employees. YES

  34 The collapse of Enron is caused totally by a unfortunate incident instead of company’s management mistake. NO

  35 Football clubs that focus making stars in YES

  填空:

  An investigation carried out on 1000 36 analysts of a survey by Harvard Business Review found a company hire a 37 star has negative effects. For instance, they behave considerably worse in a new team than in the 38 working environment that they used to be. They move faster than wall street and increase their 39 salary. Secondly, they faced rejections or refuse from those 40 rivals within the team. Lastly, the one who made mistakes had been punished by selling his/her stock share.

  文章题目The influence of social network to people's loneliness

  重复年份20140920 20130622

  题材人文社科

  题型配对 6+选择 4+判断 4

  文章大意社交媒体对人孤独的影响.越来越多的人开始使用社交媒体,有些人认为社

  交媒体使人变得更加孤独,有些人却不同意。在大学生中做了一个调查,结 果表明孤独感与人们花时间在社交媒体上无关。社交媒体会使人变得焦虑, 也会让人上瘾。

  参考阅读:

  Ethan Kross, a psychologist at the University of Michigan, suggests that his recent research shows that online social media use, rather than making us as users feel inter-connected, contributes to overall life dis-satisfaction and loneliness.

  This side-effect can have drastic results, considering over 1.1 billion users around the world are linked up on Facebook alone.

  The study monitored 82 participants’ feelings and well-being, compared to their social media use, over a long period of time. This kind of LONG TERM comparative research was the first of its kind to be conducted.

  The main correlation result was: the more time spent on social media, the less happy you will be over time.

  A separate study in 2010 conducted by Carnegie Mellon University discovered that when users are DIRECTLY interacting with social media friends, such as posting pictures and status updates, tagging photos, or liking things, their sociability and well-being increased.

  However, the dangerous part of our social media use stems from the time we are passively consuming social media content, which represents a majority of user time spent on these platforms. This passive consumption of other peoples idealized vacations, days off, meals, boyfriends, family, etc. led users to feel lonely and unsatisfied with their own lives, despite how eschewed this perception of others lives ACTUALLY is.

  Thus, social media has forced us to face a grave paradox: social media claims to be the platform that can connect users with their friends, family, community and the like within seconds, and this is true; however, never before have we experienced more isolation than we are now as a result. Our obsession with our digital social media lives is beginning to take precedence over our physical, here-and-now lives, resulting in our inability to interact with real people, and enjoy life’s current moments without being distracted by how this will be portrayed on social media.

  文章题目Expert in musician

  重复年份20160130 20140517

  题材人文社科

  题型选择 4+判断 6+填空 4

  文章大意天赋是遗传先天的还是靠练习,主要以音乐为例。讨论坚持不懈对成功的作 用和他们的关系。首先探讨了毅力是否是成功的必要条件,并阐述了众多学 家就此提出的各类观点。在论证天才是不是也需要坚持不懈时,举例了莫扎 特一个人坚持找工作的过程。最后证明了坚持不懈和成功的关系密切。

  部分参考答案: 选择:

  1. what's the definition of talent in the first paragraph

  brain structure different from others

  2. what can we learn from violin players?

  Not sure the change of brain size is the cause of effect of practice

  3. the result of findings by experts suggest

  Talent may have little to do with ....

  判断题:

  1. ericsson's study has influenced other researchers. NG

  2. the other areas have one thing in common. Y

  3. whose who becoe world scale practice regularly every day NG

  4. anyone who practiced over 10.000 will become a talent N

  5. current learning and cognitive skills support the practice theory Y

  填空题:

  Receive a lot of practice from his father. .... first symphony at the age of four....not

  popular...but not inherited.

  以上是小编为大家带来的2019年1月19日雅思阅读机经预测内容,希望可以帮助大家有效的备考雅思阅读,在考试中拿到高分。

点击获取>>1月19日雅思阅读预测完整PDF!


展开显示全文