雅思阅读考试前,大家可以看一些机经预测资料,重点复习考试题型,下面小编为大家带来了2019年1月17日雅思阅读机经预测资料,希望可以帮助大家在最后的冲刺阶段能好好利用机经资料,帮助我们提分。

  We have star performers

  重复年份20160114 20121124

  题材商业管理

  题型段落细节配对 4+判断 4+填空 5

  文章大意人才与天赋,讨论人才和选人标准之间的论证。讲公司考核员工主要的依据, talents, 文章批判了传统的观点(才能是与生俱来的,是不变的,是需要公 司去发现的)。文章先用一段肯定了有才能的人的存在,然后分段讲到,才 能是随时间变化的,是不能被精确度量的,是可以凭努力换来的。

  参考答案:

  段落细节配对:

  28 One example from non-commerce/business settings that better system wins bigger stars F

  29 One failed company that believes stars rather than system B

  30 One suggestion that author made to acquire employees then to win the competition nowadays G

  31 One metaphor to human medical anatomy that illustrates the problems of hiring stars. C

  判断:

  32 McKinsey who wrote The War for Talent had not expected the huge influence made by this book. NG

  33 Economic condition becomes one of the factors which decide whether or not a country would prefer to hire foreign employees. YES

  34 The collapse of Enron is caused totally by a unfortunate incident instead of company’s management mistake. NO

  35 Football clubs that focus making stars in YES

  填空:

  An investigation carried out on 1000 36 analysts of a survey by Harvard Business Review found a company hire a 37 star has negative effects. For instance, they behave considerably worse in a new team than in the 38 working environment that they used to be. They move faster than wall street and increase their 39 salary. Secondly, they faced rejections or refuse from those 40 rivals within the team. Lastly, the one who made mistakes had been punished by selling his/her stock share.

  Expert in musician

  重复年份20160130 20140517

  题材人文社科

  题型选择 4+判断 6+填空 4

  文章大意天赋是遗传先天的还是靠练习,主要以音乐为例。讨论坚持不懈对成功的作 用和他们的关系。首先探讨了毅力是否是成功的必要条件,并阐述了众多学 家就此提出的各类观点。在论证天才是不是也需要坚持不懈时,举例了莫扎 特一个人坚持找工作的过程。最后证明了坚持不懈和成功的关系密切。

  部分参考答案: 选择:

  1. what's the definition of talent in the first paragraph

  brain structure different from others

  2. what can we learn from violin players?

  Not sure the change of brain size is the cause of effect of practice

  3. the result of findings by experts suggest

  Talent may have little to do with ....

  判断题:

  1. ericsson's study has influenced other researchers. NG

  2. the other areas have one thing in common. Y

  3. whose who becoe world scale practice regularly every day NG

  4. anyone who practiced over 10.000 will become a talent N

  5. current learning and cognitive skills support the practice theory Y

  填空题:

  Receive a lot of practice from his father. .... first symphony at the age of four....not

  popular...but not inherited.

  Typography Introduction of Printed books

  重复年份20160312 20110127

  题材发展史

  题型判断 4+填空 9

  文章大意活字印刷的历史。两个德国人去 Italy 的一个地方,后来又搬去了罗马,之 后很多商人就开始注意到印刷的潜在经济价值。

  参考答案:

  判断题:

  1. Early books have many errors – F

  2. 活字印刷里就记得在 M**某个地方只有富人才买得起书– T

  3. 刚开始 printing 的书,插图 illustration – T

  4. Business man in Roma begin to notice the value of printing can make money F

  填空题:

  5. 类似流程图从上往下一步步说怎么印刷

  6-7. Assembling Fonts: sheet of paper

  8. 第 1 版是用来更正错误的 proof reading

  9. types……pages are in right sequence

  10. Local newspapers 做宣传

  11-12. 问两种印刷方法的单词: binding and simulating

  13. They lived very near to the book industry

  以上是小编为大家带来的2019年1月17日雅思阅读机经预测资料,希望大家在考试前认真进行参考。

点击获取>>1月17日雅思阅读机经预完整PDF!


展开显示全文