剑桥雅思听力 网盘免费下载!剑桥雅思资料是考生必备的复习资料,建议考生下载整套剑桥雅思资料进行练习,为了方便大家备考雅思听力,小编为大家带来了剑桥雅思听力 网盘免费下载。

  剑桥雅思听力 网盘

  MARTIN: The gallery opens at 10. and the 'Family Welcome' event runs from 10.30 until 2 o'clock.

  解题思路:'Family Welcome' event 是定位词,很容易听到起止时间。

  Question 2

  答案:C

  定位原文:scripts:

  The gallery stays open until 5. And several times during the day, they're going to show a short film that the gallery has produced. It demonstrates how ceramics are made,

  解题思路:听到film就是答题关键信息,后面说道了ceramics是如何制作的。

  Question 3

  答案:B

  定位原文:scripts:

  Well there are several free concerts taking place at different times - one or two in the morning, the majority at lunchtime.

  解题思路:the majority 同义表达于题干中的“most of”,答案很容易得出lunchtime。

  Question 4

  答案:A

  定位原文:scripts:

  MARTIN: It's being repeated several times, in different places. They're performing in the central library at 1 o'clock, then at 4 it's in the City Museum, and in the evening, at 7.30, there's a longer concert, in the theatre.

  解题思路:用4 P.M.和Latin America 进行答题定位,容易听到in the City Museum是答案。

  Question 5

  答案:C

  定位原文:scripts:

  MARTIN: Something else you might be interested in is the boat race along the river.

  SUE: Oh, yes, do tell me about that.

  MARTIN: The race starts at Offord Marina, to the north of Burnham, and goes as far as Summer Pool. The best place to watch it from is Charlesworth Bridge, though that does get rather crowded.

  解题思路:boat race 很容易定位,begin和start 是同义表达,此题不难。

  Question 6

  答案:A

  定位原文:scripts:

  MARTIN: Well, local boat clubs, but the standard is very high. One of them came first in the West of England regional championship in May this year - it was the first time a team from Burnham has won. It means that next year they'll be representing the region in the national championship.

  解题思路:one of them 是题干中 one of the boat race teams的同义表达,came first in the West of England 是选项A的同义表达。

  Question 7

  答案:birds

  定位原文:scripts:

  Now I've heard something about Paxton Nature Reserve. It's a good place for spotting unusual birds, isn't it?

  MARTIN: That's right - throughout the year. There is a lake there, as well as a river, and they provide a very attractive habitat.

  解题思路:用Paxton进行听力定位,注意空格前面两个词的改写,spotting unusual 同义于题目中的 seeing rare。注意birds的单复数。

  Question 8

  答案:flowers

  定位原文:scripts:

  And just at the moment you can see various flowers that are pretty unusual - the soil at Paxton isn't very common. They're looking good right now.

  解题思路:unusual 是关键词,很容易得出答案是flowers。

  Question 9

  答案:mushrooms

  定位原文:scripts:

  MARTIN: And there's going to be a talk and slide show about mushrooms - and you'll be able to go out and pick some afterwards and study the different varieties.

  解题思路:值得注意的是答案词mushrooms 被前置,pick some 同义于题干的collect。

  Question 10

  答案:river

  定位原文:scripts:

  SUE: Is it possible for children to swim in a river?

  MARTIN: Yes. Part of it has been fenced off to make it safe for children to swim in. It's very shallow, and there's a lifeguard on duty whenever it's open. The lake is too deep, so swimming isn't allowed there.

  解题思路:原文中的swim in the river 不难听到,后面提到part of it时可以清楚判断答案为river,注意是单数形式。

  Section 2

  Question 11

  答案:C

  定位原文:scripts:

  Most people used them frequently, but not now, because the bus companies concentrate on just the routes that attract most passengers. So parts of the town are no longer served by buses. Even replacing old uncomfortable buses with smart new ones has had little impact on passenger numbers. It's sometimes said that bus fares are too high, but in relation to average incomes, fares are not much higher than they were 50 years ago.

  解题思路:A和B项虽然都提到了,但后面都给予了否定,要注意because引导的原因句是考点

  ......

  以上为剑桥雅思听力 网盘免费下载资料分享,希望帮助大家结合有效的备考,顺利在雅思考试中拿下自己的目标分数。


展开显示全文