想要快速提高GRE数学分数,就要在日常练习中多做GRE官方真题,多多练习,才能在考试当中轻松应对,拿下高分。GRE数学不同的知识点要分开练习,今天小编给大家带来的是GRE数学题利率问题,希望能给大家带来帮助。

  1. Three points in the coordinate system were given (4,5), (-2,-1) n (1,k) and all lie on the same line…

  Col A: k

  Col B: 2

  Ans: C

  2. A company sold a product for x dollars in 1990. The price of the product would increase by 2.5% every year. Which of the following expressions could be used to calculate the price of the product in the year 2000?

  A. x * (25)^10

  B. x * (0.25)^10

  C. x * (1.25) ^ 10

  D. x * (1.025)10

  E. x * (0.125) ^ 10

  Ans: D

  3.There is a circular water fountain of Diameter 12m. The wall of the tank has a width of 2m. If the thickness of the fountain is 0.06m, what is the volume of the concrete used in constructing the tank? On a street, there are four houses which are to be painted. There is a choice of three colors, and one house will be painted with a single color. In how many ways can the houses be painted?

  A. 4

  B. 24

  C. 64

  D. 81

  E. 128

  Ans: D

  4. 3,1,4,2,3,1,4,2...... is a series in which 3,1,4,2 are repeated for every 4 terms then what is the product of the 67th,68th term?

  A. 2

  B. 4

  C. 6

  D. 8

  E. 3

  Ans: C

  5. n and k are positive numbers

  col a: (3^n/ 5^k)^2

  colb: (n/k)^2

  Ans: D

  6. A B=1 and M T=2

  A and M are positive and B and T are negative

  Cola :A^2 B^2

  Col b: M^2 N^2

  Ans: D

  7.The number of numbers that can be formed by the digits 1,2,3,4,3,2,1. the odd digits are at odd places is given by

  A) 430

  B) 215

  C) 93

  D) 36

  E) 18

  Ans: E

  8. The number of numbers that can be formed by the digits 1,2,3,4,3,2,1. the odd digits are at odd places is given by

  A) 430

  B) 215

  C) 93

  D) 36

  E) 18

  Ans: E

  以上便是GRE数学题利率例题的全部内容,数学的提高还是要依赖考生们平时的练习。望大家积极参加练习,努力提高自己的数学答题能力!


  备考推荐:

立即免费试听>>

展开显示全文