GRE备考过程中,真题练习也是必不可少的。对于数学部分,真题的资料会更少,因此下面小编为大家整理了一些历年的数学真题,希望通过这些真题的练习,能够帮助大家更好地来备考。详细内容如下:

  1. Three points in the coordinate system were given (4,5), (-2,-1) n (1,k) and all lie on the same line…

  Col A: k

  Col B: 2

  Ans: C

  2. A company sold a product for x dollars in 1990. The price of the product would increase by 2.5% every year. Which of the following expressions could be used to calculate the price of the product in the year 2000?

  A. x * (25)^10

  B. x * (0.25)^10

  C. x * (1.25) ^ 10

  D. x * (1.025)10

  E. x * (0.125) ^ 10

  Ans: D

  3.There is a circular water fountain of Diameter 12m. The wall of the tank has a width of 2m. If the thickness of the fountain is 0.06m, what is the volume of the concrete used in constructing the tank? On a street, there are four houses which are to be painted. There is a choice of three colors, and one house will be painted with a single color. In how many ways can the houses be painted?

  A. 4

  B. 24

  C. 64

  D. 81

  E. 128

  Ans: D

  4. 3,1,4,2,3,1,4,2...... is a series in which 3,1,4,2 are repeated for every 4 terms then what is the product of the 67th,68th term?

  A. 2

  B. 4

  C. 6

  D. 8

  E. 3

  Ans: C

  5. n and k are positive numbers

  col a: (3^n/ 5^k)^2

  colb: (n/k)^2

  Ans: D

  6. A B=1 and M T=2

  A and M are positive and B and T are negative

  Cola :A^2 B^2

  Col b: M^2 N^2

  Ans: D

  7.The number of numbers that can be formed by the digits 1,2,3,4,3,2,1. the odd digits are at odd places is given by

  A) 430

  B) 215

  C) 93

  D) 36

  E) 18

  Ans: E

  8. The number of numbers that can be formed by the digits 1,2,3,4,3,2,1. the odd digits are at odd places is given by

  A) 430

  B) 215

  C) 93

  D) 36

  E) 18

  Ans: E

  以上就是关于“GRE数学历年真题精选”的内容,希望通过本篇文章的学习,对大家的考试有更好的帮助,也希望大家能够在考试中取得优异的成绩,早日实现留学梦想!更多精彩内容,敬请关注本频道的更新!


展开显示全文