GMAT逻辑题库练习及答案解析【15】!智课网为各位考生整理了GMAT逻辑题库练习及答案解析,希望可以帮助大家在练习过程中,发现自己的问题并改正,扎实掌握考察知识点。

  The higher the level of certain vitamins and minerals inthe bloodstream, the better a person's lung function, as measured by the amountof air the person can expel in one second. The lung function of smokers is significantly worse, on average, thanthat of nonsmokers. Clearly, therefore,one way for smokers to improve their lung function is for them to increasetheir intake of foods that are rich in these helpful vitamins and minerals.

  Which of the following is an assumption on which thisargument depends?

  (A) Smokers are less likely than nonsmokers to have dietsthat are rich in vitamins and minerals.

  (B) The lung function of smokers whose diets are rich inthose vitamins and minerals is generally better than that of nonsmokers withcomparable diets.

  (C) People whose diets are deficient in those vitaminsand minerals do not typically have other health problems in addition todiminished lung function.

  (D) Stopping smoking will not typically improve lungfunction more than any diet changes can.

  (E) Smoking does not introduce into the body chemicalsthat prevent the helpful vitamins and minerals from entering the bloodstream.

  【逻辑】

  参考答案: E

  思路:A:肯定句;

  B:肯定句;

  C:否定句:这个跟结论中的吃富含vitamins and minerals的食物没关系;

  D:否定句:无关比较:any diet changes文中没有提到过。并且此选项没有加强结论;

  E:否定句:说明smoker身体里没有这种阻止vitamin和minerals吸收的chemical,所以文中结论中说的吃富含viatmin和mineral的食物就非常有用,加强了结论。正确答案。

展开显示全文