关于GMAT考试部分,大家在后期的备考中,还是需要多利用真题来进行模拟练习。这样更加有助于同学们更加全面的备考。为了避免大家在寻找模考资料上浪费时间,下面小编为大家整理了详细的内容,供大家参考,希望对大家的备考有一定的帮助。

  Exactly when in the early modern era Native Americans began exchanging animal furs with Europeans for European-made goods is uncertain. What is fairly certain, even though they left no written evidence of having done so, is that the first Europeans to conduct such trade during the modern period were fishing crews working the waters around Newfoundland. Archaeologists had noticed that sixteenth-century Native American sites were strewn with iron bolts and metal pins. Only later, upon reading Nicolas Denys’s 1672 account of seventeenth-century European settlements in North America, did archaeologists realize that sixteenth-century European fishing crews had dismantled and exchanged parts of their ships for furs.

  By the time Europeans sailing the Atlantic coast of North America first documented the fur trade, it was apparently well underway. The first to record such trade—the captain of a Portuguese vessel sailing from Newfoundland in 1501—observed that a Native American aboard the ship wore Venetian silver earrings. Another early chronicler noted in 1524 that Native Americans living along the coast of what is now New England had become selective about European trade goods: they accepted only knives, fishhooks, and sharp metal. By the time Cartier sailed the Saint Lawrence River ten years later, Native Americans had traded with Europeans for more than thirty years, perhaps half a century.

  9、The passage suggests which of the following about the sixteenth-century Native Americans who traded with Europeans on the coast of what is now called New England?

  A.By 1524 they had become accustomed to exchanging goods with Europeans.

  B.They were unfamiliar with metals before encountering Europeans.

  C.They had no practical uses for European goods other than metals and metal implements.

  D.By 1524 they had become disdainful of European traders because such traders had treated them unfairly in the past.

  E.By 1524 they demanded only the most prized European goods because they had come to realize how valuable furs were on European markets.

  正确答案:A

  GMAT阅读题目解析

  因为文章第二段核心观点是表达 这种贸易已经很好的建立,很习惯了,人们为什么选择特定的产品,因为已经交易了一段时间了,所以有一定的经验,会去选择自己想要的,所有的都是为了论证这个贸易其实已经well underway。 所以选A 切合文章主题

  以上就是关于“GMAT模考答案完整版资料”的内容,想要更好地申请留学,那么大家在备考的过程中,就要更好地提高我们的语言成绩,这样在我们之后的申请中才能有更大的帮助。小编也提前预祝大家能够取得高分成绩。

展开显示全文